Vinar – klet: MasiZnačilno, že malo višje pozicionirano rdeče vino kleti Masi. Vrenje je potekalo 15 dni pri 26°C. Zorjeno 6 mesecev v barrique sodih in po stekleničenju še 4 mesece pred prodajo.Priporočena temperatura serviranja med 16–18°C. Priporočamo hraniti v temnem in hladnem in popiti v 7 let..
Vinar – klet: MasiZnačilno, že malo višje pozicionirano rdeče vino kleti Masi. Vrenje je potekalo 15 dni pri 26°C. Zorjeno 6 mesecev v barrique sodih in po stekleničenju še 4 mesece pred prodajo.Priporočena temperatura serviranja med 16–18°C. Priporočamo hraniti v temnem in hladnem in popiti v 7 let..
Vinar – klet: CecchiDržava - vinorodna regija: Italija - ToskanaSorta – zvrst: 90% Sangiovese, Canaiolo in Colorino 10%Stopnja sladkorja: Rdeče suho vinoZnačilno, že malo višje pozicionirano Cecchi rdeče vino. Vrenje je potekalo 15 dni pri 26°C. Zorjeno 6 mesecev v barrique sodih in po stekleničenju..
Vinar – klet: CecchiDržava - vinorodna regija: Italija - ToskanaSorta – zvrst: 90% Sangiovese, Canaiolo in Colorino 10%Stopnja sladkorja: Rdeče suho vinoVrh ponudbe kleti Cecchi! Vrenje je potekalo 15 dni pri 26°C v inox posodah. Zorjeno 12 mesecev v barrique sodih in v koničnih, velikih, pokončnih ..
Vinar – klet: CecchiDržava - vinorodna regija: Italija - ToskanaSorta – zvrst: 90% Sangiovese, Canaiolo in Colorino 10%Stopnja sladkorja: Rdeče suho vinoNajbolj razširjeno toskansko rdeče vino iz glavne sorte Sangiovese-ja. Vrenje je potekalo 15 dni pri 25°C. Zorjeno 6 mesecev v velikih lesenih sodi..
Vinar – klet: MasiDržava - vinorodna regija: Italija - Benečija (Veneto)Sorta – zvrst: Corvina, Rondinella, MollinaraStopnja sladkorja: Rdeče suho vinoŽe ime pove, da gre za klasiko. In za Amarone. Potem je jasno, da grozdje sušijo (appassimento), kar izjemno skoncentrira vse dobro iz grozdja. Tekač..
Vinar – klet: MasiDržava - vinorodna regija: Italija - Benečija (Veneto)Sorta – zvrst: Corvina, Rondinella, MollinaraStopnja sladkorja: Rdeče suho vinoŽe ime pove, da gre za klasiko. In za Amarone. Potem je jasno, da grozdje sušijo (appassimento), kar izjemno skoncentrira vse dobro iz grozdja. Tekač..
Hotel Starlino Rosso Vermouth je klasičen Vermut iz Torina, narejen iz mešanice italijanskih vin in skrbno izbranih rastlin, kot so pelin, grenka pomaranča in nageljnove žbice. Pred polnjenjem je šest mesecev odležal v burbonskih sodih, kar mu daje bogat, začinjen okus vanilije.Sladek, bogat vermut,..
Eleganten in božajoč buke z dišečimi in sadnimi odtenki. Na okusu očarljivo poboža z živo svežino katero spremlja pridih hrušk, jabolk in breskev. Brezhibno ravnovesje med svežino in telesom.Idealen kot aperitiv v kombinaciji s kanapeji. Odlično se poda k kozicam, lahkim obrokom z ribami in ško..
Soave Classico DOC je ena od klasik velike veronske tradicije, ki jo je Masi izdelal v sodobnem slogu.Soave Levarìe je zimzeleno belo vino, nežno in izvirno, pridelano iz tradicionalnega grozdja Soave Classico regije Garganega in Trebbiano na območju z vulkansko zemljo in blagim podnebjem.Sorte: Gar..
Vinar – klet: MasiDržava - vinorodna regija: Italija - Benečija (Veneto)Sorta – zvrst: pretežno Sivi pinot in VerduzzoStopnja sladkorja: Belo suho vinoPoseben, »beneški« Sivi pinot, hiše Masi. Del grozdja posušijo – t.i. »appassimento«, ki vinu prinese prav posebno aromatiko, ki jo poudari Verduzzo...
Uspešen spoj svežine sivega pinota in toplih aromatičnih lastnosti polsušenega grozdja Verduzzo, tako privlačnega v Masiancu, je zdaj mogoče najti kot penino. Moxxé je prvo peneče vino, ki je narejeno s pridihom appassimenta (sušenje grozdja). Privlačna in subtilna, peneča in živahna je edinstvena r..
Vinogradi ležijo v hribih ob vznožju Dolomitov, kjer prst morskega izvora in naplavinska usedlina reke Piave, dajejo vinu strukturo in kompleksnost. Podnebje je blago zaradi zaščite Alp pred severnimi vetrovi in blažilnega učinka Beneške lagune.Zelo dišeč pol-aromatičen buket, bogat s cvetnimi in sv..
Vinar – klet: MasiDržava - vinorodna regija: Italija - Benečija (Veneto)Sorta – zvrst: Corvina, Rondinella, Mollinara in OseletaStopnja sladkorja: Rdeče suho vinoVrh ponudbe, ki vsaj 3 leta zori v lesenih sodih. Poleg podaljšanega zorenja je posebnost tudi dodatna, četrta sorta grozdja, Oseleta, ki ..
Vinar – klet: MasiDržava - vinorodna regija: Italija - Benečija (Veneto)Sorta – zvrst: RefoškStopnja sladkorja: Rose suho vinoPodobno kot njihov Campofiorin, le da v rose izvedbi. Močan, pa vendar dokaj lahkoten in piten. Vino, ki na novo definira »Supervenetian« - super benečana, le da v rose..